Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Technische Analyses Nico Bakker

Analisten geven allemaal verschillende koersdoelen af. Hoe gaat u hiermee om? Met technische analyse van Nico Bakker krijgt u een extra handvat om beter te navigeren in het dynamische beleggerslandschap. Op de hoogte blijven? Wilt u wekelijks de Chart Navigator van Nico Bakker in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hier aan.
Technische Condities
AEX
DAX
Maand Marktlens
Chart Navigator

Wekelijkse digitale nieuwsbrief van Nico Bakker voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

CN Dashboard

CN Dashboard: technische signalen en condities op basis van de marktlens van Nico Bakker in tabelvorm. Dagelijkse update.

Archief

Via deze link kunt u het archief met de meest recente Chart Navigators en CN Dashboards van Nico Bakker raadplegen.

Turbo Tijd

Met een Turbo Tijd Setup wordt een Technische Analyse coaching suggestie nader omschreven en vormt een mogelijke kans in de markt voor de actieve TA belegger.

Turbo Tijd resultaten
Publicatiedatum 16 apr. 2024
Toon resultaten

Bakkers Technische Analyse begrippenlijst

Raadpleeg de begrippenlijst om de begrippen van Nico Bakker eigen te maken, zodat u zijn TA coaching nog beter kunt volgen. U vindt de begrippenlijst hier.

Blijf op de hoogte!

Nico Bakker is bestuurder van Bakker Technische Analyse Consultancy B.V. (BTAC) en is een onafhankelijk analist. BNP Paribas en BTAC zijn een samenwerkingsverband aangegaan waarin BTAC in ruil voor een financiële vergoeding technische analyse verzorgt en bepaalde promotionele activiteiten verricht. Voor meer informatie, bekijk onze juridische pagina.

Volg Nico Bakker op X / Twitter

Dagelijks plaatst Nico Bakker berichten op X en beantwoordt hij vragen van volgers op het vlak van technische analyse en financiële markten. Als u een gratis account op X (Twitter) heeft, kunt u @TheDailyTurbo zoeken en volgen of klik op onderstaande link. Let op: u moet ingelogd zijn op X (Twitter) om onder de knop ‘replies’.

Volg @TheDailyTurbo op X

Over Nico Bakker

Wie is Nico Bakker?

Nico Bakker is technisch analist met visuele analyse ofwel chart reading als specialisatie. Hierbij kijkt hij op een eigen specifieke wijze naar markten en koersontwikkelingen. Research vormt voor hem de basis voor trainingen en workshops en verdere kennisoverdracht. Dit laatste doe hij ook middels columns, commentaren en analyses op bekende beleggingswebsites. Ook spreekt hij regelmatig op seminars en congressen.

Technische Analyse Coaching Video's

Wilt u ook meer te weten komen over de beleggingsmethodiek Technische Analyse en uiteindelijk net zo kunnen beleggen als Nico Bakker? Bekijk dan de Technische Analyse Coaching Video's van en pak die kennis.

Tutorials

Nog onbekend met technische analyse-methode van Nico Bakker? Nico heeft twee Tutorials geschreven als toelichting op de nieuwsbrieven 'Chart Navigator' en 'CN Dashboard'. Klik hier voor de Tutorial CN Dashboard en klik hier voor de Tutorial Chart Navigator

Ik heb mee mogen helpen de technische analyse in Nederland een gezicht te geven

Nico Bakker
Nico Bakker

Disclaimer beleggingsaanbevelingen

Op de contentpublicaties van Nico Bakker die kwalificeren als bellegingsaanbeveling volgens de Europese Verordening Marktmisbruik is de disclaimer ‘Statische bekendmakingen voor verspreider van beleggingsaanbevelingen’ van toepassing. Klik hier voor de volledige weergave

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Terug naar de bovenkant van de pagina