Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Marktsentiment

Benieuwd naar het huidige long versus short marktsentiment? Op deze pagina treft u de verhouding tussen long- en shorttransacties in de belangrijkste onderliggende waarden. De weergegeven percentages zijn gebaseerd op transacties in alle producten van BNP Paribas die verhandelbaar zijn in Europa.
STIJGEND SENTIMENT:

STIJGEND SENTIMENT:

het percentage van de gerealiseerde transacties op een long-positie (koop) op het producttype 'Long' en verkoop op het producttype 'Short'.

DALEND SENTIMENT:

DALEND SENTIMENT:

het percentage van de gerealiseerde transacties op een short-positie (verkoop) op het producttype 'Long' en long-positie op het producttype 'Short'.

Onderliggende waarde

Bullish

Bearish

Laatste update

AEX
DAX
EURO STOXX 50
S&P500
GOUD
BRENT
EUR/USD
CAC40

Deze ratio's zijn louter indicatief en vormen geen aanbod of uitnodiging tot het open of verkopen van een financieel instrument en mogen niet worden geïnterpreteerd als een aanbod om financiële instrumenten te kopen of verkopen, noch als advies juridisch, fiscaal, financieel of boekhoudkundig. De informatie en grafieken hierboven weerspiegelen de positie van transacties die door beleggers op een bepaald moment zijn gedaan en lopen niet vooruit op hun toekomstige ontwikkeling of de prestaties van enig financieel instrument. De entiteiten van BNP Paribas Group wijzen alle verantwoordelijkheid af voor de relevantie, nauwkeurigheid, volledigheid of tijdigheid van de gepresenteerde informatie, waarbij de laatste geen contractuele waarde heeft, noch voor enig verlies, direct of indirect, dat zou kunnen resulteren van hun gebruik. Bijgevolg kan hun verantwoordelijkheid op geen enkele basis worden ingeroepen. Elke transactie op een financieel instrument houdt risico's in die met name verband houden met veranderingen in rentetarieven, wisselkoersen, waarden, producten of indices. Beleggers moeten hun eigen risicoanalyse uitvoeren en, indien nodig, vooraf hun eigen juridische, financiële, fiscale, boekhoudkundige of andere professionele adviseurs raadplegen.

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Terug naar de bovenkant van de pagina