Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Met ingang van 1 oktober 2021 zullen er nieuwe regels van kracht zijn die de hefboom maximeren op vooraf vastgestelde niveaus op het moment dat u een positie aan wilt gaan. Lees hier meer informatie..

Navigatie

Marktsentiment

Benieuwd naar het huidige long versus short marktsentiment? Op deze pagina treft u de verhouding tussen long- en shorttransacties in de belangrijkste onderliggende waarden. De weergegeven percentages zijn gebaseerd op transacties in alle producten van BNP Paribas die verhandelbaar zijn in Europa.

STIJGEND SENTIMENT:

STIJGEND SENTIMENT:

het percentage van de gerealiseerde transacties op een long-positie (koop) op het producttype 'Long' en verkoop op het producttype 'Short'.

DALEND SENTIMENT:

DALEND SENTIMENT:

het percentage van de gerealiseerde transacties op een short-positie (verkoop) op het producttype 'Long' en long-positie op het producttype 'Short'.

Onderliggende waarde

Bullish

Bearish

Laatste update

AEX
01.12
01-12-21
DAX
01.12
01-12-21
EURO STOXX 50
01.12
01-12-21
S&P500
01.12
01-12-21
GOUD
01.12
01-12-21
BRENT
01.12
01-12-21
EUR/USD
01.12
01-12-21
CAC40
01.12
01-12-21

Deze ratio's zijn louter indicatief en vormen geen aanbod of uitnodiging tot het open of verkopen van een financieel instrument en mogen niet worden geïnterpreteerd als een aanbod om financiële instrumenten te kopen of verkopen, noch als advies juridisch, fiscaal, financieel of boekhoudkundig. De informatie en grafieken hierboven weerspiegelen de positie van transacties die door beleggers op een bepaald moment zijn gedaan en lopen niet vooruit op hun toekomstige ontwikkeling of de prestaties van enig financieel instrument. De entiteiten van BNP Paribas Group wijzen alle verantwoordelijkheid af voor de relevantie, nauwkeurigheid, volledigheid of tijdigheid van de gepresenteerde informatie, waarbij de laatste geen contractuele waarde heeft, noch voor enig verlies, direct of indirect, dat zou kunnen resulteren van hun gebruik. Bijgevolg kan hun verantwoordelijkheid op geen enkele basis worden ingeroepen. Elke transactie op een financieel instrument houdt risico's in die met name verband houden met veranderingen in rentetarieven, wisselkoersen, waarden, producten of indices. Beleggers moeten hun eigen risicoanalyse uitvoeren en, indien nodig, vooraf hun eigen juridische, financiële, fiscale, boekhoudkundige of andere professionele adviseurs raadplegen.

Terug naar de bovenkant van de pagina