Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Met ingang van 1 oktober 2021 zullen er nieuwe regels van kracht zijn die de hefboom maximeren op vooraf vastgestelde niveaus op het moment dat u een positie aan wilt gaan. Lees hier meer informatie..

Navigatie

Registreren

U kunt zich registreren om een Portfolio met uw favoriete producten aan te maken en de 'quick buy'-knop op de productdetailpagina's te activeren. Indien u een account wilt aanmaken, vult u hieronder uw e-mailadres in en kiest u zelf een wachtwoord. U ontvangt een bevestigingsbericht met een verzoek tot activering van uw account op het opgegeven e-mailadres. Na het activeren van uw account, kunt u op deze website inloggen en uw instellingen specificeren of aanpassen.

Wachtwoordbeperkingen

Het wachtwoord dient tenminste 8 karakters te bevatten, waarvan minstens één hoofdletter, één kleine letter en één getal

  • 8 karakters
  • Tenminste één kleine letter
  • Tenminste één hoofdletter
  • Tenminste één cijfer

Wilt u maximaal 12x per jaar een e-mail ontvangen indien BNP Paribas Markets informatie over haar nieuwe beleggingsproducten, beleggingsevenementen, of diensten zoals websitefunctionaliteiten willen delen? Vinkt u dan het onderstaande veld aan. Dit is geen vereiste om een account aan te maken of aan te houden op de website.

Terug naar de bovenkant van de pagina