Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Registreren

U kunt zich registreren om een Portfolio met uw favoriete producten aan te maken en de 'quick buy'-knop op de productdetailpagina's te activeren. Indien u een account wilt aanmaken, vult u hieronder uw e-mailadres in en kiest u zelf een wachtwoord. U ontvangt een bevestigingsbericht met een verzoek tot activering van uw account op het opgegeven e-mailadres. Na het activeren van uw account, kunt u op deze website inloggen en uw instellingen specificeren of aanpassen.

Wachtwoordbeperkingen

Het wachtwoord dient tenminste 12 karakters te bevatten, waarvan minstens één hoofdletter, één kleine letter en één getal

  • 12 karakters
  • Tenminste één kleine letter
  • Tenminste één hoofdletter
  • Tenminste één cijfer
  • Minstens één speciaal karakter

Wilt u maximaal 12x per jaar een e-mail ontvangen indien BNP Paribas Markets informatie over haar nieuwe beleggingsproducten, beleggingsevenementen, of diensten zoals websitefunctionaliteiten willen delen? Vinkt u dan het onderstaande veld aan. Dit is geen vereiste om een account aan te maken of aan te houden op de website.

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Terug naar de bovenkant van de pagina