Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Met ingang van 1 oktober 2021 zullen er nieuwe regels van kracht zijn die de hefboom maximeren op vooraf vastgestelde niveaus op het moment dat u een positie aan wilt gaan. Lees hier meer informatie..

Navigatie

Technische Analyses Nico Bakker

Analisten geven allemaal verschillende koersdoelen af. Hoe gaat u hiermee om? Met technische analyse van Nico Bakker krijgt u een extra handvat om beter te navigeren in het dynamische beleggerslandschap.

Op de hoogte blijven? Wilt u wekelijks de Chart Navigator van Nico Bakker in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hier aan.

Chart Navigator

Wekelijkse digitale nieuwsbrief van Nico Bakker voor de actieve doe-het-zelf belegger, op zoek naar inspiratie voor het doen van beleggingstransacties op basis van technische analyse.

CN Dashboard

CN Dashboard: technische signalen en condities op basis van de marktlens van Nico Bakker in tabelvorm. Dagelijkse update.

Archief

Via deze link kunt u het archief met de meest recente Chart Navigators en CN Dashboards van Nico Bakker raadplegen.

Turbo Tijd

Met een Turbo Tijd Setup wordt een Technische Analyse coaching suggestie nader omschreven en vormt een mogelijke kans in de markt voor de actieve TA belegger.

Turbo Tijd resultaten
Publicatiedatum 6 dec. 2021
Toon resultaten

Bakkers Technische Analyse begrippenlijst

Raadpleeg de begrippenlijst om de begrippen van Nico Bakker eigen te maken, zodat u zijn TA coaching nog beter kunt volgen. U vindt de begrippenlijst hier.

Blijf op de hoogte!

Nico Bakker is bestuurder van Bakker Technische Analyse Consultancy B.V. (BTAC) en is een onafhankelijk analist. BNP Paribas en BTAC zijn een samenwerkingsverband aangegaan waarin BTAC in ruil voor een financiƫle vergoeding technische analyse verzorgd en bepaalde promotionele activiteiten verricht. Voor meer informatie, bekijk onze juridische pagina.

Over Nico Bakker

Wie is Nico Bakker?

Nico Bakker is technisch analist met visuele analyse ofwel chart reading als specialisatie. Hierbij kijkt hij op een eigen specifieke wijze naar markten en koersontwikkelingen. Research vormt voor hem de basis voor trainingen en workshops en verdere kennisoverdracht. Dit laatste doe hij ook middels columns, commentaren en analyses op bekende beleggingswebsites. Ook spreekt hij regelmatig op seminars en congressen.

Ik heb mee mogen helpen de technische analyse in Nederland een gezicht te geven Nico Bakker
Nico Bakker

Technische Analyse Coaching Video's

Wilt u ook meer te weten komen over de beleggingsmethodiek Technische Analyse en uiteindelijk net zo kunnen beleggen als Nico Bakker? Bekijk dan de Technische Analyse Coaching Video's van en pak die kennis.

Terug naar de bovenkant van de pagina