Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Home

De voordelen van 'Mijn BNP'

Registreert u zich nu op de website om uw watchlist & portfolio met uw favoriete producten aan te maken. Ook beheert u zo nieuwsbriefabonnementen en uw voorkeursbroker.

Goud steeg dit jaar met 13%. Hoe profiteert ú?

Met Turbo's heeft u eenvoudig met een hefboom toegang tot de goudprijs. Is de hefboom 3? Dan is een verandering van 1% in de koers direct 3% in de waarde van de Turbo. Klik & kies hier uw hefboom.

Snel zoeken

Turbo's & Boosters
    Overige producten
    Turbo's & Trading
    • Cijfer en dividendseizoen gestart: ASML en Netflix
    • ASML in rechte streep omhoog

    Inschrijven nieuwsbrieven

    Ontwikkeling van een eigen marktvisie is zeer belangrijk. Onze nieuwsbrieven helpen u met impactvolle beleggingsbeslissingen.

    BNP PARIBAS MARKETS WINT WEDEROM IEX GOUDEN STIER

    BNP Paribas won de 'IEX Gouden Stier 2020' en nu hebben wij tijdens de uitreiking op 29 maart 2022 met de winst van de 'IEX Gouden Stier 2021' onze titel van 'beste aanbieder van Turbo's' verlengd. Met name de informatievoorziening en de uitbreiding van het aanbod met de herintroductie van Turbo's op Amerikaanse aandelen speelde een rol voor de jury. Ontdek Turbo’s hier.

    MARKTSENTIMENT

    AEX

    Bijgewerkt: 16 apr. 2024 @ 16:27

    Bullish

    Bearish

    Hefboombeperking Turbo’s & Boosters

    Vanaf donderdag 1 oktober 2021 gelden er in Nederland hefboombeperkingen bij de verkoop van Turbo’s en Boosters aan retailbeleggers. Dit heeft mogelijk gevolgen voor u. Lees meer informatie op de landingspagina.

    BNP Paribas Markets wint Cashcow 2023

    Dankzij uw stem heeft BNP Paribas Markets wederom de titel voor beste uitgevende instelling van gestructureerde beleggingsproducten in Nederland gewonnen. Wij danken u voor uw stem en het vertrouwen dat u in ons als team heeft.

    Fundamentele analyse De Aandeelhouder

    Investeringsmaatschappij HAL interessant? | 09 april 2024

    DeAandeelhouder publiceert hier elke twee weken een fundamentele visie op een Nederlandse aandeel

    Verhandelbaar op Euronext Amsterdam en Cats

    Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

    Terug naar de bovenkant van de pagina